Munkavállalói Ajánlási Program

A MÁV-csoport társaságai (MÁV Zrt., MÁV-START Zrt., MÁV Szolgáltató Központ Zrt., MÁV FKG Kft., MÁV-HÉV Zrt.) a hagyományos toborzási módszerek mellett Munkavállalói Ajánlási Programot (továbbiakban: MAP) működtetnek.

A MAP lényege, hogy a meghirdetett munkakörök betöltése, pótlása során számítunk azoknak a tapasztalt munkatársainknak a segítségére, akik a szervezetet és a munkahelyi körülményeket is jól ismerik, ezért ajánlhatják Társaságukat a munkakör betöltéséhez szükséges feltételekkel rendelkező családtagjaiknak, barátaiknak, ismerőseiknek. Az ajánlott jelöltek a többi pályázóval azonos módon vesznek részt a kiválasztási folyamatban.

Társaságaink a sikeres munkavállalói ajánlást elismerik és jutalmazzák.

Az ajánló munkavállaló bruttó 35 000 Ft juttatásban részesül, ha az általa jelölt személy felvételt nyert a meghirdetett pozícióba és a próbaideje lejárt. Az ajánló munkavállaló további bruttó 40 000 Ft ajánlási díjra jogosult abban az esetben, ha az ajánlott munkavállaló munkaviszonya a felvételt követő egy éven túl is fennáll.

FONTOS! Az ajánlás nyilvántartásba vételének és a sikeres ajánlás elismerésének feltételei:

  • Az ajánlott jelölt az egyszerűsített jelentkezési felületen keresztül történő jelentkezés esetén a meghirdetett pozícióra történő jelentkezésével egyidejűleg, az önéletrajza feltöltése mellett jelölje meg, hogy munkavállalói ajánlással jelentkezik és adja meg az ajánlója nevét.
  • Az ajánló munkatársunk az 1. számú melléklet szerinti ajánlást legkésőbb az ajánlott jelölt jelentkezését követő 10. napig juttassa el a munkakörről felvilágosítást adó humán munkatárshoz.

A programmal kapcsolatos kérdés esetén forduljon bizalommal a munkakörről felvilágosítást adó humán munkatárshoz!