A Csap, Záhony felől Budapest felé tartó Hortobágy EC Püspökladány és Karcag között meghibásodott

2024. szeptember 16. hétfő, 06.48 / Utolsó módosítás: 2024. szeptember 16. hétfő, 07.54
Frissítés: A Csap (Chop), Záhony felől Budapest felé tartó, Püspökladányból menetrend szerint 6:02-kor továbbinduló Hortobágy EuroCity (EC 140) Püspökladánytól várhatóan 120 perces késéssel közlekedik tovább járműhiba miatt.

Előzmény: A Csap (Chop), Záhony felől Budapest felé tartó Hortobágy EuroCity (EC 140) meghibásodott Püspökladány és Karcag között. Visszatér Püspökladányba, ahonnan jelentős késéssel közlekedik tovább.

Az osztrák vasúttársaság (ÖBB) a viharos időjárás és az árvízhelyzet miatt tegnap leállította a vasúti közlekedést Hegyeshalom és Bécs között, a vonatok pótlására pedig nincs lehetőségük. ​Valamennyi Railjet, bécsi EuroCity, a Kálmán Imre EuroNight és az EuRegio vonat csak Hegyeshalomig közlekedik, illetve onnan is indul.

A Budapest-Keleti pályaudvar és Hegyeshalom között közlekedő nemzetközi vonatok a fennakadás végéig helyjegy váltása nélkül is igénybe vehetők.

Nemzetközi utasainkat kérjük, halasszák el utazásukat, ne induljanak útnak!

Az utazást érintő intézkedésekről bővebben az ÖBB honlapján, illetve a MÁVINFORM felületein olvashatnak: https://fahrplan.oebb.at

MÁVINFORM