Szeged vasútállomáson 23,19 m2-es üzlethelyiség kiadó.

Pályázat kikiáltási ára: 28 000 Ft/hó+ÁFA. Érd: 62/424-486, sg.vagyongazdalkodas,hu; mustos.tamas [KUKAC] mav.hu;

Közműellátottság:

Elektromos: Az üzlethelyiség villamos energia ellátása Szeged-Személy pályaudvar mért hálózatáról, villamos főfogyasztásmérőjén keresztül történik. Bérbeadás esetén a bérlendő üzlethelyiség villamos energia ellátását villanyórával mért áramkörről kell biztosítani.

Az üzlethelyiség részére kialakításra került egy külön áramkör villanyórával mérve. A bérleti szerződés megkötésével egy időben a felszerelt villanyórára vonatkozóan a MÁV Zrt. villamos energia továbbadási szerződést köt a bérlővel.

Víz/Csatorna: Az üzlethelyiség vízórával rendelkezik. Víz- szennyvíz továbbszolgáltatási szerződés megkötése szükséges a MÁV Zrt-vel.

Fűtés: A bérlendő üzlethelyiség fűtése a felvételi épületet fűtő MÁV kazánról, központi fűtéssel történik.A bérelt üzlethelyiség fűtésköltségének elszámolásához a fűtött légtérfogat alapján megállapított átalánymennyiségű (330 MJ/lgm³/év) hőenergia továbbadási szerződés megkötése szükséges a MÁV Zrt-vel.

A bérleti szerződés megkötésére csak akkor kerülhet sor, ha a bérlethez szükséges közműellátás szolgáltatási és műszaki feltételei adottak vagy a bérlő azok kialakítását vállalja.

Az üzemeltetési költségek fedezésére a bérbeadó a bérleti díjon felül a bérlő részére ingatlankezelési díjat számláz ki a bérleti szerződésben rögzített feltételekkel. Az ingatlankezelési díja: 2 124 Ft/hó + ÁFA.

A MÁV Zrt. hatályos utasításai értelmében a bérbeadás célja, hogy a vasút területén olyan szolgáltatások legyenek jelen, melyek a vasúti, állomási területek állagmegóvását szolgálják, emelik az utas kiszolgálás színvonalát, hozzájárulnak a vasút külső megítélésének javításához.

A fentiek figyelembevétele mellett bérleti szerződés nem köthető az alábbi tevékenységek gyakorlására:

  • közerkölcsöt sértő tevékenység (szex-shop, peep show, stb.),
  • pénznyerő automaták működtetése,
  • a környezetet aránytalanul szennyező tevékenység folytatása,
  • a környezet zajszintjét jelentősen emelő, illetve az utasforgalmi létesítményekben működtetett hangosbemondó-rendszer érthetőségét zavaró zajjal járó tevékenység gyakorlása.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. december 12. 12 óra.

.

.

 

Kiírás dátuma:
2019. november 13. szerda, 11.00
Leadási határidő:
2019. december 12. csütörtök, 12.00
Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon palyazati_hirdetmeny_2019.11.13.pdf184.4 KB2019.11.13.
PDF ikon jelentkezesi_adatlap_-_szeged_2319_m2-es_uzlethelyiseg.pdf115.4 KB2019.11.13.