Orosháza vasútállomáson 10 m2-es pavilon kiadó.

Pályázat kikiáltási ára:  22 000 Ft/hó+ÁFA. Érd: 62/424-486; sg.vagyongazdalkodas [KUKAC] mav.hu;  mustos.tamas [KUKAC] mav.hu

Orosháza vasútállomás (5900 Orosháza, Állomás tér 2.) felvételi épületben 10 m2 –es pavilon raktárhelyiséggel kiadó.

Közműellátottság:

Elektromos: Az üzlethelyiség villamos energia ellátása Orosháza állomás mért hálózatáról történik. Bérbeadás esetén a bérlendő helyiségek villamos energia ellátását villanyórával mért áramkörről kell biztosítani. A pavilonban kialakításra került egy külön áramkör villanyórával mérve. A bérleti szerződés megkötésével egy időben a felszerelt villanyórára vonatkozóan a Központi Energiagazdálkodás villamos energia továbbadási szerződést köt a Bérlővel.

Víz/Csatorna: Bérbeadás esetén a bérlendő helyiségek vízellátását vízórával mért hálózatról kell biztosítani. Az vízóra kialakítását a bérlő saját költségén a MÁV Zrt. területileg illetékes egységétől rendelheti meg. A bérleti szerződés megkötésével egy időben a MÁV továbbszolgáltatási szerződés köt a Bérlővel.

Fűtés: A pavilon fűtése a felvételi épületet fűtő MÁV kazánról, központi fűtéssel történik. A fűtésköltségének elszámolásához (fűtött légtérfogat alapján megállapított átalány alapján) hőenergia továbbadási szerződés megkötése szükséges a MÁV Zrt-vel..

A bérleti szerződés megkötésére csak akkor kerülhet sor, ha a bérlethez szükséges közműellátás szolgáltatási és műszaki feltételei adottak vagy a bérlő azok kialakítását vállalja.

Az üzemeltetési költségek fedezésére a bérbeadó a bérleti díjon felül a bérlő részére ingatlankezelési díjat számláz ki a bérleti szerződésben rögzített feltételekkel. Az ingatlankezelési díj: 362 Ft/hó + ÁFA.

A MÁV Zrt. hatályos utasításai értelmében a bérbeadás célja, hogy a vasút területén olyan szolgáltatások legyenek jelen, melyek a vasúti, állomási területek állagmegóvását szolgálják, emelik az utas kiszolgálás színvonalát, hozzájárulnak a vasút külső megítélésének javításához.

A fentiek figyelembevétele mellett bérleti szerződés nem köthető az alábbi tevékenységek gyakorlására:

•kocsma, söröző

•közerkölcsöt sértő tevékenységek,

•vasútüzemet zavaró tevékenységek,

•asztalról történő árusítás

•étel és ital automaták.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. december 12. 12 óra.

.

.

Kiírás dátuma:
2019. november 13. szerda, 12.45
Leadási határidő:
2019. december 12. csütörtök, 12.00
Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon palyazati_hirdetmeny_2019.11.13.pdf184.4 KB2019.11.13.
PDF ikon jelentkezesi_adatlap_-_oroshaza_pavilon.pdf116.06 KB2019.11.13.